Nyhedsbrev

Sko - støvler - strømper

Sko - støvler - strømper

Middelaldersko er håndsyet håndværk

I middelalderen kostede sko en formue. Til gengæld var de også håndsyede, havde f.eks flotte lange snuder og var fremstillet i det stærkeste læder. Den slags middelaldersko kan du også købe hos Historicum. Men de koster ikke en formue mere.

Her på siden har vi mange forskellige slags middelaldersko.

Så du kan købe dig et par rigtige middelaldersko, der lige passer til dig. De er så stærke og unikke, så du både kan bruge dem til hverdag og fest – til dagligt og til middelalderevents.

Viser 17 - 20 af 20
  • Kappestøvler i stil med chr. 4´s. støvler. Lange læderstøvler. Skæftet foldes foroven og kan evt. pyntes med kanoner. Kanoner er en slags strømpe uden fod og med en kniplingskant foroven. Det lange skæfte på støvlerne var oprindelig til, for at beskytte mod knivstik når bæreren sidder til hest. Materialer: Sort læder. Str. Hæl 3,5 cm. Støvleskafter 68 cm....

  • Håndlavet læderdekoration til støvler Materiale: Sort læder.Rosen spændes på støvlen. Blev oprindeligt brugt sammen med heste spore. Brugt i 1600-1700- tallet af blandt andre Kong Christian IV. Pris pr. par. 

  • Alpaca uld sokker Sokker lavet af alpacauld (lama) med nylon for at sikre slidstyrken. Meget bløde og lækre.Knæstrømper.Materiale: Alpacauld 70% - Nylon 30%Farve: Sort - Koks grå - Råhvid Vælg farve og str. i rullegardin Råhvid str: 39-42 er udsolgt

  • Mink olie som grunder til håndlavet lædersko Indhold: bl. olie, lanolin. 236 ml. Vi kan kun anbefale at bruge minkolie som en slags grunder til nye håndlavede sko.

Viser 17 - 20 af 20
Copyright 2014 www.historicum.eu